Leider maakt carrière


Ik help je succesvol te blijven als ondernemer!


Ondernemen is een vaardigheid die je ontwikkelt door te doen en te ervaren. Als coach help ik je in je persoonlijke ontwikkeling naar (meer) succes. Dat doe ik op basis van de lessen die ik leerde in mijn ruim 38-jarige loopbaan als ondernemer en leider

vrouw met handen voor het gezicht achter een laptop

Wat zijn de mogelijkheden (1)?

Iedere ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken. Het loopt niet zoals verwacht. De groei van je onderneming stagneert. Die ontwikkeling heb je niet aan zien komen. Je begint je zorgen te maken over de toekomst. Kan je nog wel aan je verplichtingen blijven voldoen, naar jezelf, je gezin, je klanten, je medewerkers, je leveranciers? Vervolgens stap je in de grootste valkuil van veel ondernemers: Je gaat met nog meer energie aan de slag, nog meer uren maken en nog harder werken. De gevolgen zijn niet te overzien! Want daarmee los je je problemen niet op. Door de druk die je je zelf opleg denk je niet meer in oplossingen en raak je het overzicht kwijt. Je wordt langzaam maar zeker bedrijfsblind. In plaats van ondernemer ben je werknemer van jezelf geworden. 

Gelukkig heb ik de oplossing voor je: Een persoonlijk coachingstraject, waarbij ik je help en ondersteun op je weg naar hernieuwd SUCCES!

Als ondernemer ben je zo goed als de mensen die voor je werken

Ray Croc  (Mc Donalds)

Wat zijn de mogelijkheden (2)?

De andere kant is het tegenovergestelde van stagnatie. Groei of misschien wel explosieve groei. Ondanks dat je het hebt aan zien komen, heeft het je toch overvallen. Je moet alle zeilen bijzetten om alles in goede banen te leiden. Je stopt er elke dag meer energie in, zonder veel resultaat. Je begint je zorgen te maken, kan ik de groei wel vasthouden. Je weet niet zo goed meer wat te doen. Je besluit dat er in ieder geval personeel bij moet komen.

Maar door de drukte bepaal je niet wat type voor mensen je nodig hebt en besteed je nauwelijks tijd aan de selectie. Zo creëer je er nog een probleem bij.

Ook jij stapt in de grootste valkuil van ondernemers; je stopt er nog meer uren in. Langzaam maar zeker zie je door de bomen het bos niet meer en slaat bedrijfsblindheid toe. Je groeipad is serieus in gevaar!

Gelukkig heb ik de oplossing voor je; Een persoonlijk coachingstraject, waarbij ik je help je bedrijf te organiseren naar blijvende groei en  SUCCES!

Wil je in het algemeen meer weten?

Een afspraak is vrijblijvend en dus zonder verplichtingen. Het is een oriënterend gesprek over jouw wensen en verwachtingen. Het gesprek vindt plaats op een door jou gewenst tijdstip en locatie. Na het gesprek ontvang je een voorstel . Pas dan beslis je of je wilt starten.
50%
Ik wil ook regelmatig de nieuwsbrief ontvangen.
Afspraak maken?

Niet goed? Geld terug!

Er geldt voor alle coaching trajecten, trainingen en adviezen een niet goed geld terug garantie tot en met het einde van de opdracht.

Tussentijds stoppen is altijd mogelijk!

Daarnaast heb je na het aanmelden altijd nog 14 dagen bedenktijd en kun je je aanmelding binnen die tijd annuleren!