Succesvol zijn ondernemer

Continu Ondernemen

Als Coach voor ondernemers wil ik succesvol zijn in het helpen en ondersteunen van jou als

Succesvolle ondernemer!

Ga samen met mij Continu Ondernemen.

Mijn Missie:  Als coach ondernemers succesvol laten zijn!

Mijn doelgroep zijn met name ondernemers die op zoek zijn naar een klankbord. Iemand die met andere ogen naar een situatie kijkt. Iemand waarmee je op een vertrouwelijke manier kan praten over je bedrijf.


Mijn aanpak is gebaseerd op de belangrijkste lessen die ik in mijn bijna 40-jarige carrière leerde door de fouten die ik maakte! Die lessen heb ik vertaald in: 10 stappen naar succes!                                                        

Als coach neem ik je werk niet over. Dat blijf je als ondernemer uiteraard zelf doen. Ik kan je wel andere inzichten laten zien en je in de spiegel laten kijken. Ik kan je laten zien welke fouten ik maakte, hoe ik daarvan leerde en dus succesvol bleef.


Het maakt daarbij niet uit of je een klankbord zoekt, omdat je zo hard groeit en dat je even niet weet hoe je het allemaal moet organiseren. Of juist omdat je helemaal niet groeit en zelfs een teruggang kent.

Peter Bouman

Mijn naam is Peter Bouman

Vanaf het begin van mijn carrière heb ik leidinggegeven. Mijn start lag op de winkelvloer van een supermarkt. Leidinggeven ging mij goed en gemakkelijk af. Gelukkig maar, want ik had al mijn aandacht nodig om het supermarktvak te leren. In mijn ogen is leiderschap een synoniem voor ondernemen en omgedraaid. Ik heb mijn leiderschaps- en dus mijn ondernemersvaardigheden steeds verder kunnen ontwikkelen. Soms door opleiding en training. Maar veel vaker door lessen te leren in de praktijk. Hiermee ben ik de carrière ladder opgeklommen en een succesvol ondernemer geworden. Ik heb steeds het voordeel gehad, dat ik mensen om mij heen had, die mijn coaching verzorgden. Ik had dat niet altijd door, was natuurlijk ook eigenwijs. Maar terugkijkend hebben mijn coaches mij verder gebracht. Uiteraard heb ik het zelf moeten doen, maar zij hielden mij regelmatig de spiegel voor, spoorden mij aan zaken eens van een andere kant te bekijken. Dat zelfde geldt voor alle lessen die ik leerde door de fouten die ik maakte. Ik zie ze in mijn dagelijkse praktijk nog steeds gemaakt worden. Daarom wil ik ondernemers helpen!

richting geven aan leiderschap

Leiderschap is een vaardigheid, die een leider in staat stelt sturing te geven aan mensen en organisaties

Een leider

Wanneer word ik ingeschakeld?

Startende leider die geholpen wordt

Bij startende ondernemers, die hulp kunnen gebruiken bij de organisatie en uitbouw van de onderneming. Vooral bij extreme groei waarbij men de controle dreigt te verliezen, komt dit veelvuldig voor. Als coach praat ik over structuur aanbrengen en help een fundament leggen voor de volgende fase.

Veranderproces vraagt andere vaardigheden
verhoging werkdruk vraagt andere aanpak

Vanwege reorganisatie waardoor de werkdruk, van de ondernemer in het bedrijf, sterk verhoogd is of juist verlaagd. Als coach leer ik je om te gaan met deze situaties. In de regel ben je zelf het probleem. Op de juiste manier de spiegel voorhouden geeft vaak de oplossing.

Een leider maakt promotie
Sterke groei geeft veel druk

Bij langdurige groei van een bedrijf, waarbij de kwaliteiten van de ondernemer (tijdelijk) tekort schieten. Als coach loop ik een traject met je door en laat je tools ontdekken waarmee de zaken weer op de rit krijgt.

Stress, vast in de waan van de dag

Als een ondernemer moeite heeft met zijn of haar rol en vast is komen te zitten in de waan van de dag. Als coach werk ik samen met jou aan gedragsverandering. Net zo lang tot je weer op het juiste spoor zit. Je bent dan weer in staat jezelf bezig te houden met de continuïteit van je bedrijf.

Ben je ook op zoek naar succes?

Dan maak ik graag een (bel)afspraak met je!

Niet goed? Geld terug!

Er geldt voor alle coaching trajecten, trainingen en adviezen een niet goed geld terug garantie tot en met het einde van de opdracht.

Tussentijds stoppen is altijd mogelijk!

Daarnaast heb je na het aanmelden altijd nog 14 dagen bedenktijd en kun je je aanmelding binnen die tijd annuleren!